Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.

Activiteitenkalender

Geplande activiteiten 2018

ACTIVITEITEN
23 juni 2018 Zomeruitstapje naar Doesburg


* CREATIEVE MIDDAG

Al jaren komt een groep leden maandelijks bij elkaar om, onder leiding van mevrouw Ramakers, de mooiste dingen te maken. Ook U bent van harte welkom om, mee te doen, gezellig een praatje te komen maken of te bewonderen wat er zoal door onze leden gemaakt wordt. Mocht U het leuk vinden om deel te nemen dan is er in de groep altijd nog wel een plaatsjes vrij, om mee te doen.

De creatieve middagen vinden een keer per maand plaats op, dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het restaurant van zorgcentrum “Roncalli”, Oranjelaan 79, Roermond.

Bent u geïnteresseerd, heeft u creatieve ideeën of wilt u meer weten neem dan contact op met Mevrouw Ramakers, tel: 0475-317950. Natuurlijk kunt u op bovenstaande data altijd even langs komen. We zien uw bezoek tegemoet.


* Kom binnen!!!

Dat is de voorlopige naam voor ‘t groepje leden die op elke derde dinsdagmiddag van de maand met elkaar knutselen, een spelletje doenof gezellig een praatje maken.

Elke derde dinsdagmiddag van de maand in wijkgebouw Tegelarijveld Schepen van Hertefeltstraat 26A in Maasniel - Roermond van 14.00 tot 16.00 uur.  (vanaf 13.15 uur is er iemand aanwezig. Goed om te weten bv als u met de regiotaxi komt)

Omdat het knutselen moet worden voorbereid, hebben we in overleg voor de komende maanden al activiteiten gepland. Natuurlijk staat het iedereen vrij om zelf iets anders te bedenken en hiervoor spullen meete nemen.

Wilt u mee knutselen of aanvullende informatie? Neem dan contact op met Anita van Dommelen, tel. 0475-534869 of per e-mail: johannavandommelen@home.nl

Voor spelletjes of om gezellig iets te drinken, bent u welkom op onderstaande tijden en hoeft u zich niet aan te melden.

Kosten: Consumptie € 1,10 (koff e of thee); de kosten van de knutselmaterialen worden onderling gedeeld Parkeren: Gratis, binnen de omheining. Toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.


NORDIC WALKING

Elke vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur gaat een groepje leden Nordic walken in de Meinweg. We starten bij de parkeerplaats bij Venhof. Als u wilt meedoen en u heeft poles kunt u gewoon komen. Als u nog geen poles (stokken) heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat dan zorgen we dat er te lenen poles beschikbaar zijn. De groep is geschikt voor beginners en wat gevorderde lopers, voorsnellere en langzamere lopers. Als u wilt, probeer het gewoon een keertje!