Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.

Activiteitenkalender

Geplande activiteiten 2018

ACTIVITEITEN

De creatievemiddag en knutselmiddag komen vanaf 18 september samen op de creatieve knutselmiddag.

Dus gezellig samen.

De middagen vinden een keer per maand plaats op, dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het wijkgebouw Tegelarijveld Schepen van Hertefeltstraat 26A in Maasniel.


* CREATIEVE MIDDAG

Al jaren komt een groep leden maandelijks bij elkaar om, onder leiding van mevrouw Ramakers, de mooiste dingen te maken. Ook U bent van harte welkom om, mee te doen, gezellig een praatje te komen maken of te bewonderen wat er zoal door onze leden gemaakt wordt. Mocht U het leuk vinden om deel te nemen dan is er in de groep altijd nog wel een plaatsjes vrij, om mee te doen.

De creatieve middagen vinden een keer per maand plaats op, dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het wijkgebouw Tegelarijveld Schepen van Hertefeltstraat 26A in Maasnie

Bent u geïnteresseerd, heeft u creatieve ideeën of wilt u meer weten neem dan contact op met Mevrouw Ramakers, tel: 0475-317950. Natuurlijk kunt u op bovenstaande data altijd even langs komen. We zien uw bezoek tegemoet.


* KOM BINNEN

Dat is de voorlopige naam voor ‘t groepje leden die op elke derde dinsdagmiddag van de maand met elkaar knutselen, een spelletje doenof gezellig een praatje maken.

Omdat het knutselen moet worden voorbereid, hebben we in overleg voor de komende maanden al activiteiten gepland. Natuurlijk staat het iedereen vrij om zelf iets anders te bedenken en hiervoor spullen meete nemen.

Wilt u mee knutselen of aanvullende informatie? Neem dan contact op met Anita van Dommelen, tel. 0475-534869 of per e-mail: johannavandommelen@home.nl

Voor spelletjes of om gezellig iets te drinken, bent u welkom op onderstaande tijden en hoeft u zich niet aan te melden.

Kosten: Consumptie € 1,10 (koff e of thee); de kosten van de knutselmaterialen worden onderling gedeeld Parkeren: Gratis, binnen de omheining. Toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.


NORDIC WALKING

Elke vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur gaat een groepje leden Nordic walken in de Meinweg. We starten bij de parkeerplaats bij Venhof. Als u wilt meedoen en u heeft poles kunt u gewoon komen. Als u nog geen poles (stokken) heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat dan zorgen we dat er te lenen poles beschikbaar zijn. De groep is geschikt voor beginners en wat gevorderde lopers, voorsnellere en langzamere lopers. Als u wilt, probeer het gewoon een keertje!

AGENDA

12 oktober wereld reuma dag . RPV Roermond staat met stand in het Laurentiusziekenhuis te Roermond van 10.00 tot 16.00 uur.

26 oktober 2018    Najaarsuitstapje naar Thermea 2000.

6 november 2018    Informatieavond Reuma en bewegen in het Laurentius ziekenhuis te Roermond.

2 december 2018    Eindejaarslunch.