Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.

ACTIVITEITEN


De geplande activiteiten in 2022.


De creatievemiddag en knutselmiddag komen samen op de creatieve knutselmiddag.

Dus gezellig samen.
De middagen vinden een keer per maand plaats op, dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het wijkgebouw Tegelarijveld Schepen van Hertefeltstraat 26A in Maasniel.

* CREATIEVE MIDDAG
Al jaren komt een groep leden maandelijks bij elkaar om, onder leiding van mevrouw Ramakers, de mooiste dingen te maken. Ook u bent van harte welkom om, mee te doen, gezellig een praatje te komen maken of te bewonderen wat er zoal door onze leden gemaakt wordt. Mocht u het leuk vinden om deel te nemen dan is er in de groep altijd nog wel een plaatsjes vrij om mee te doen.
De creatieve middagen vinden een keer per maand plaats op, woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het wijkgebouw Tegelarijveld Schepen van Hertefeltstraat 26A in Maasniel.
Bent u geïnteresseerd, heeft u creatieve ideeën of wilt u meer weten neem dan contact op met Mevrouw Ramakers, tel: 0475-317950. Natuurlijk kunt u op bovenstaande data altijd even langs komen. We zien uw bezoek tegemoet.

* KOM BINNEN
Dat is de voorlopige naam voor ‘t groepje leden die op elke derde woensdagmiddag van de maand met elkaar knutselen, een spelletje doen of gezellig een praatje maken.
Omdat het knutselen moet worden voorbereid, hebben we in overleg voor de komende maanden al activiteiten gepland. Natuurlijk staat het iedereen vrij om zelf iets anders te bedenken en hiervoor spullen mee te nemen.
Wilt u mee knutselen of aanvullende informatie? Neem dan contact op met Anita van Dommelen, tel. 0475-534869 of per e-mail: johannavandommelen@home.nl
Voor spelletjes of om gezellig iets te drinken, bent u welkom op onderstaande tijden en hoeft u zich niet aan te melden.
Kosten: consumptie € 1,10 (koffie of thee); de kosten van de knutselmaterialen worden onderling gedeeld. Parkeren: gratis, binnen de omheining. Toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.AGENDA
- 21 oktober Thermaalbade Arcen

- 11 december Eindejaarslunch