Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.

ACTIVITEITEN

De geplande activiteiten in 2021.


De creatievemiddag en knutselmiddag komen samen op de creatieve knutselmiddag.

Dus gezellig samen.

De middagen vinden op de derde dinsdag van de maand plaats op, dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het wijkgebouw Tegelarijveld Schepen van Hertefeltstraat 26A in Maasniel.

Al jaren komt een groep leden maandelijks bij elkaar om, onder leiding van mevrouw Ramakers, de mooiste dingen te maken. Ook u bent van harte welkom om, mee te doen, gezellig een praatje te komen maken of te bewonderen wat er zoal door onze leden gemaakt wordt. Mocht u het leuk vinden om deel te nemen dan is er in de groep altijd nog wel een plaatsjes vrij om mee te doen.

In onze publicaties zoals ‘De Leuning’ en de nieuwsbrief ‘Het Roer Om’ vindt u de juiste data en wat we gaan doen die maand.   

Ook op onze Facebook pagina: Reumapatiëntenvereniging Roermond e.o. vindt u deze data en activiteiten.  

Bent u geïnteresseerd, heeft u creatieve ideeën of wilt u meer weten neem dan contact op met Mevrouw Ramakers, tel: 0475-317950. Natuurlijk kunt u op bovenstaande data altijd even langs komen. We zien uw bezoek tegemoet. Koffie/thee kost €1,10.  


* KOM BINNEN

Dat is de voorlopige naam voor ‘t groepje leden die op elke derde dinsdagmiddag van de maand met elkaar knutselen, een spelletje doen of gezellig een praatje maken.


Parkeren: U kunt op het terrein gratis parkeren. Er is ook een overdekt gedeelte voor scootmobielen of fietsen.  

Er is vanaf 13.15 uur iemand aanwezig zodat als u met de regiotaxi komt en te vroeg bent, u naar binnen kunt.