Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.

Aanmelden Eindejaarslunch 2019

Aanmelding Eindejaarslunch

8 december 2019


Nu de zomer - met zijn uitersten van extreme hitte, afgewisseld met regenachtige dagen - achter ons ligt, heeft de herfst toch zeker ook zijn charme. En aangezien dit seizoen de voorbode van de winter is, kijken wij alweer uit naar de maand december. Ook dit jaar willen wij samen met u afsluiten met een goed verzorgde lunch; een maaltijd van maar liefst 4 gangen, inclusief een aperitief bij binnenkomst en twee drankjes bij de maaltijd. Het enorme succes van vorig jaar heeft ons doen besluiten om ook dit jaar weer voor een datum in december te kiezen.

De lunch wordt evenals de vorige keer voor u geserveerd in het monumentale ‘Eetcafé de Mert’, het voormalige gemeentehuis van Swalmen, waar uitbater Jos Giesberts ons heerlijk zal verwennen. De deuren gaan om 12.15 uur open en de lunch begint om 13.00 uur. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jan van Kempen, waardoor wij ook nu weer verzekerd zijn van gezellige achtergrondmuziek. Evenals vorig jaar hebben wij nog een aangename verrassing voor u in petto.

Het menu:

Aperitiefprosecco of jus d'orange
Voorgerechtcarpaccio
Tussengerecht   groentebouillon of broccolicremesoep
Hoofdgerechtwarm buffet, met keuze uit twee soorten vlees of vis
Nagerechtchocomousse, met slagroom/vers fruit


Tijdens de lunch wordt wijn, bier of fris ge schonken. Heeft u dieetwensen of bent u vegetariër, vermeld dit bij uw aanmelding. Wij proberen met uw wensen rekening te houden. De eigen bijdrage voor deze fijne middag bedraagt voor leden € 25,00 en voor introducés € 27,50 per persoon. Per lid is één introducé toegestaan.

Meld u uiterlijk woensdag 27 november aan via de site of door middel van inlevering van het ingevulde aanmeldformulier in onze nieuwsbrief.

Het rekeningnummer is NL44 RABO 0184 1263 12 met vermelding van: Eindejaarslunch 2019 + bijbehorende lidnummer(s).


Parkeren: op het parkeerterrein ‘in de Haofkes’ naast het restaurant.