Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.


UITNODIGING HIGH-TEA

Zondag 22 augustus 2021

in de 'Boerderiej', Spik 181, Roermond


Het is alweer een tijd geleden dat wij elkaar gezien en gesproken hebben. Nu de omstandigheden het onder voorwaarden*) weer toelaten, wil het bestuur u graag uitnodigen voor een gezellige high-tea waarbij ook een drankje geschonken wordt. Wij kunnen dan eens lekker bijkletsen!


Het programma is als volgt:

13.30 uur De zaal gaat open, u wordt ontvangen met een glaasje Prosecco met of zonder alcohol.

14.00 uur De tafels zijn gedekt en u kunt direct plaats nemen. De middag begint met het uitserveren van een klein kopje soep met stokbrood en oma's kruidenboter. Hierna zal er een kleine pauze zijn, omdat de high-tea wordt voorbereid. Aan tafel worden verschillende huisgemaakte hapjes gepresenteerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

- Brood met brie, honing en walnoot

- Mini broodje gezond

- Wrap met kipham en perstocreme

- Scones met clotted cream en jam uit de streek

- Mini saucijzenbroodjes

- Mini quiche

- Mini ragoutbroodjes

- Kleine stukjes Limburgse vlaai

- Chocolade bonbons

- Petit fours

- Inclusief koffie, thee, eigen oogst fruitsap en karaffen water.

Wilt u liever een glaasje wijn, ook dat kan, maar dan voor eigen rekening.


De kosten voor deze high-tea zijn:

Lid: € 12,50 per persoon.

Introducé: € 12,50 per persoon.

Per lid mag één introducé worden meegenomen als begeleider.

Er kunnen veel mensen in ‘de Boerderiej’ maar vol is vol.


U kunt u aanmelden door te mailen naar aanmeldingenrpvroer@outlook.com met uw naam, telefoonnummer en lidnummer of te bellen met Inge CIllekens, tel.nr. 0475-463280.

Aanmelden kan t/m 15 augustus, onder gelijktijdige betaling naar rekeningnummer NL44RABO0184126312 met als kenmerk: high-tea 2021 en lidnummer(s).

Aarzel niet om u aan te melden, gaat het vanwege overheidsmaatregelen niet door, dan verzetten wij de high-tea naar een later tijdstip. Kunt u hier dan niet aan deelnemen, krijgt u het geld terug gestort.


*) BELANGRIJK

Om deze middag veilig en verantwoord te organiseren gaan wij ervan uit dat iedereen ingeënt is en geen corona-gerelateerde klachten heeft.

Om te bewijzen dat u ingeënt bent, kunt u de QR-code laten scannen, uw vactinatiebewijsbrief of het gele boekje laten zien.

De medewerkers van De Boerderiej kunnen dit controleren. Dit heeft er mee te maken dat de 1,5-regel niet aangehouden kan worden. Alles voor een veilige en gezellige middag!