Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.

HYDROTHERAPIE 'DE ROERDOMP'


Zwembad 'De Roerdomp' is gisteren per direct gesloten vanwege het Coronavirus.
Hiermee volgt de Gemeente Roermond de maatregelen op van de Rijksoverheid op om zo min mogelijk risico te lopen voor onze inwoners en medewerkers.
Deze faciliteiten blijven gesloten tot en met 27 april 2020.Aan de deelnemers van de hydrotherapie in Haelen en Heythuysen


In verband met de beslissingen van de overheid van het Coronavirus, hebben we besloten per direct, maandag 16 maart, de hydrotherapie te stoppen tot en met 28 april.

Aan de deelnemers van de hydrotherapie van Laco en De Roerdomp,

Omdat de zwembaden voorlopig gesloten zijn en er geen hydrotherapie is, zal de bijdrage niet per automatische incasso worden ingehouden. Ook diegenen die handmatig de bijdrage over maken, moeten dit nu niet doen.
Als de zwembaden weer open gaan, wordt het bedrag aangepast. Er wordt dan ook rekening gehouden met de 2 weken van maart.


VOORJAARSUITSTPAJE

Wij, het bestuur van de RPV Roermond hebben besloten om het voorjaaruitstapje naar vrijdag 30 oktober te verplaatsen, vanwege het Coronavirus.
U blijft gewoon aangemeld en u hoeft verder niets te doen.
Indien u zich echter (voorlopig) wilt afmelden, neem dan contact met mij, wij betalen dan de bijdrage terug.


Goedemiddag knutselaars,
Uiteraard is er in april geen knutselmiddag zoals jullie begrijpen.
Hopelijk lukt het jullie om thuis wat te bewegen en te knutselen. Zeker wij als reuma pati├źnten weten waarvoor we thuis blijven. Maar wellicht genieten jullie nu van het geweldige weer in tuin of balkon. Maar het gemis aan ├ęcht contact zal voor sommige van jullie best heftig zijn.
Veel sterkte! Hou vol en blijf gezond,