Welkom op de website van de Reumapatienten Vereniging Roermond e.o.

Hydrotherapie Haelen en Heythuysen

Met deze therapievorm doet u oefeningen in water van circa 30 graden. In het water kunt u meer oefeningen doen zonder verergering van klachten, dan u op het droge aan kunt.
Het is slechts mogelijk om aan de hydrotherapie mee te doen, indien men zelfstandig aan de groepsactiviteit kan deelnemen.


Coordinator hydrotherapie:
Mevrouw Rini Mestrom
Telefoonnummer 0475-486496
Email: rinimestrom@gmail.com


Hoe kunt u deelnemen:
Ten eerste moet u lid zijn of worden van de Reumapatiëntenvereniging Roermond e.o. (€ 20,00 per jaar/€10,00 voor het laatste half jaar). Ten tweede is een reumaverklaring van uw arts of specialist vereist.
Via de reumapatiëntenvereniging Roermond e.o.: kunt u voor € 47,00 per kwartaal deelnemen aan hydrotherapiegroep in Zwembad Laco te Haelen (maandag) en Heythuysen (dinsdag).
Bij automatische incasso wordt € 2,00 korting verrekend.
De lessen in Haelen en Heythuysen duren 60 minuten en worden gegeven door instructeurs.

Weekdag      TijdContactpersoon  
Maandag 17.00 uur      Henny Demarteau
18.00 uurColette Nijssen
Marielle Beynsberger
Dinsdag12.30 uurMike


Sluitingsdagen:
- 1 en 2 juni Pinksteren

- 20 juli t/m 18 augustus zomervakantie


Wij willen u verzoeken er rekening mee te houden dat de kosten van de hydrotherapie vooruit betaald dienen te worden. De kosten voor Laco Haelen en Heythuysen bedragen € 47,00 per kwartaal en het bedrag kan worden overgemaakt op IBAN nummer NL44 RABO 0184 1263 12 onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer. De leden die een incassomachtiging hebben verstrekt, krijgen een korting van € 2,00 per kwartaal.

Als u vragen heeft over betalingen en/of aanmaningen kunt u deze schriftelijk stellen bij het secretariaat. Wij doen ons best om uw brieven en/of e-mails binnen 14 dagen te beantwoorden.